onsdag 7. januar 2015

Kundalini Yoga på Oslo Yogafestival 2015

Det som er suverent med yogafestivalen er at du får en mulighet til å bli kjent med nye lærere og nye yogaformer. God kjemi er viktig. Kanskje viktigere enn yogaform. 

Vi som underviser og arbeider på festivalen gjør dette for å samle inn penger til fattige barn, men det er også viktig for oss å treffe nye folk, og nå ut med hva vi har å tilby.


Kundalini yoga er en meget tilgjengelig yogaform. Den er lett å komme inn i og krever ikke at du er kjempemyk eller er supertrent. Du vil kjenne igjen mange øvelser fra hatha yoga. Forskjellen er at i Kundalini yoga så er asanaene satt sammen i serier (Kriya) slik at man opplever kraftfull, dynamisk, flow.

Kundalini yoga har også en utsøkt mantra-teknologi, og en musikalsk profil man skal lete lenge etter. Tenk bare på Snatam Kaurs utrolig populære mantra CDer og konserter. (Bør sjekkes ut om du ikke kjenner til henne).



Min og Line Morgenstiernes workshop heter i år "Kundalini Yoga – ditt personlige kraftsenter", og handler om hvordan du kan ta med deg effekten av yoga inn i livet ditt.
Fredag 23. januar kl 10:00. Du kan bestille billetter her. Workshoppen begynner å fylles opp, men det er enda plass til flere.

RiLi Kundalini yoga holder til på Oslo vest og i februar flytter vi inn i nye lokaler på Ullern, mellom Røa og CC West.

________________________________________________________________________

I år har festivalen storfint besøk! 


Guru Dharam Singh Khalsa er en internasjonalt kjent lærer og foredragsholder. Han har undervist kundalini yoga i over 25 år. Han har enorme kunnskaper og er en meget god formidler.


Fredag 23. januar kl. 16:15




Sammen med Guru Dharam kan man også oppleve Radical Devotion som gir eksempler på kundalini yogas rike musikktradisjon.







Årets tema for festivalen er "Inn i deg selv, ut i verden!" Inntektene går til en god sak.



______________________________________________________________________

Svensk kvalitet!


Om ingen av disse tidspunktene passer deg, finnes det enda mer kundalini yoga på festivalen. Bl.a Birgitta Hedmann og Charlotte Åström. To meget kompetente og dyktige lærere fra Sverige som underviser to workshops på lørdag, 

Birgitta Hedmann
Charlotte Åström










Abonner på nyheter og yogatips fra RiLi Kundalini Yoga

* indicates required



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar